ZON THEATER & TRAINING

gallery/zon3
gallery/theater-1477670_640

TRAININGEN

­

Mensen zijn het kapitaal van een organisatie. Er wordt dan ook steeds meer geïnvesteerd in opleiding, training en in bedrijfsevenementen ter lering en vermaak.

Gebruikmakend van technieken uit het theater heeft ZON een aantal werkvormen ontwikkeld om mensen binnen organisaties in beweging te brengen. Improvisatie en plezier zijn daarbij belangrijke ingrediënten. Onder leiding van enthousiaste trainers zijn de deelnemers afwisselend speler en toeschouwer. Samen gaan ze op zoek naar nieuwe uitdagingen, gebruikmakend van elkaars ongekende kwaliteiten. Vaste denkkaders en rolpatronen worden daarbij doorbroken.

 

­

Bij de trainingen ligt de nadruk op communicatie, zowel verbaal als non-verbaal. We doen een beroep op de creativiteit, op inlevingsvermogen, samenwerking en flexibiliteit. Met plezier werken aan serieuze onderwerpen. . . . . (deze worden vooraf met de opdrachtgever afgestemd).
  

IMPROVISATIE WORKSHOPS

­

Zon Theater & Training verzorgt op een verrassende manier improvisatieworkshops voor het bedrijfsleven, alle lagen van het onderwijs, gezondheidsinstellingen en voor feesten in de vrienden- of familiesfeer.

 

Deze workshops kunnen in het bedrijfsleven

dienen als een (hernieuwde) kennismaking tussen personeelsleden, bijvoorbeeld na een fusie, of voor een teambuildingsdag voor het bestaande personeel. Voor het onderwijs maken wij van kleuterklas tot en met het laatste jaar van de universiteit een workshop op maat.

 

Ook voor mensen met een beperkte handicap die in gezondheidsinstellingen wonen kunnen wij een workshop verzorgen. Wilt u eens iets anders met het familiefeestje, het vrijgezellenfeest of het feestje met vrienden, dan is een workshop improvisatieworkshop een welkome afwisseling.

Voor een workshop is de minimumtijd 1,5 uur. Ook het werken met dagdelen en een feestelijke presentatie als afsluiting is een mogelijkheid.